GREE SP Nordic 50-A/W

1190,00 

Design

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja GREE on tuonut markkinoille huippu-uutuuden. GREE SP Nordic -ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs karkaistu lasipinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen.

Huippusäädettävyys

Mukavuutta korostavana toimintona SP Nordic -ilmalämpöpumpussa on lämmitystilassa mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa 1˚C asteen välein +8˚C – +30˚C. Laite soveltuu siis myös kesäasuntojen ylläpitolämpötilan tuottajaksi. Tämä takaa, että sisälämpötila on juuri sopiva. iFEEL-toiminnolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa.

Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta SP Nordic -ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata mistä päin maailmaa tahansa.

Edistyksellinen tekniikka

GREE SP Nordic -sisäyksikön uusi edistyksellinen kennotekniikka mahdollistaa sisäyksikön pienen koon ja tehokkuuden.

SP Nordic -ilmalämpöpumpun monipuoliset ominaisuudet kuten viilennys, sisäyksikön automaattinen puhdistustoiminto sekä takkatoiminto takaavat sen, että sisätiloissa on aina mukavat olosuhteet.

Takkatoiminto mahdollistaa takan antaman lämmön yhdistämisen ilmalämpöpumpun energiatehokkuuteen. Takkaa lämmittäessä SP Nordic -ilmalämpöpumppu säätää ulkoyksikön tehon takan antaman lämmön mukaan. Mikäli takan antama lämpö ylittää asetuslämmön, ulkoyksikkö pysähtyy ja ainoastaan sisäyksikkö jatkaa puhallusta ja näin ollen jakaa takan lämmön tasaisesti asuntoon. Kun takkaa ei käytetä ja asunnon lämpötila laskee, niin SP Nordic -ilmalämpöpumppu käynnistyy automaattisesti.

Vihreitä arvoja

Ympäristöystävällisen R32-kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ympäristövaikutus GWP (Global Warming Potential) on kolme kertaa pienempi verrattuna perinteiseen R410a-kylmäaineeseen. Ympäristöystävällinen R32-kylmäaine on myös tehokkaampi, joten sitä tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän kuin perinteisessä ilmalämpöpumpussa, joka käyttää R410a-kylmäainetta.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena