MITSUBISHI ELECTRIC MSZ AY-35VGK-SC

1490,00 

HUIPPU-UUTUUS! 

Minimalistisen tyylikäs mattapintainen Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu

Jälleen kerran Mitsubishi Electric uudistaa käsityksemme ilmalämpöpumpun sisäyksiköstä. Pyöreät kulmat ja mattapinta eivät vaadi huomiota itselleen huoneen muusta sisustuksesta. Siitä huolimatta huoliteltu AY-mallisarjan sisäyksikkö sopii kodin seinälle kuin elegantti taideteos.

Tyylitelty sisäyksikkö, joka erottuu joukosta

AY-mallisarjan sisäyksikön mattapinta ja pyöristetyt kulmat tuovat Mitsubishi Electric laadulle aivan uudenlaiset kasvot. Seinällä yksikkö on niin kuin minimalistinen taideteos, mutta sulautuu silti ympäristöönsä huomaamattomasti.

Puhtauden suunnannäyttäjä

Pölyä ja likaa hylkivä pinnoite sisäyksikön kennossa, ilmakanavassa ja puhaltimessa, sekä automaattisesti kuivaksi puhaltuva sisäyksikkö. Sisäilman epäpuhtauksia tehokkaasti puhdistava V Blocking -suodatin.

Vähemmän puhdistustarvetta ja puhtaampi sisäilma. Mitsubishi Electric on todellakin nähnyt vaivaa, jotta ilmalämpöpumpun omistajalla arkikin tuntuisi lomalta!

Ominaisuuksia vaikka naapurille jaettavaksi

Etäohjaus, automaattinen takkatoiminto, Self Clean -toiminto, toimintatilalukitus, yötoiminto, lämmön säätö asteittain välillä 10-31 °C ja viikkoajastin. Ominaisuuksien lista on pitkä ja siitä saisi vielä pidemmänkin. Ei kuitenkaan kannata huolestua, sillä kaukosäätimen toiminnoista tärkeimmät on eritelty liukukannella muista käytön helpottamiseksi.

Laite huolehtii asetetusta huonelämpötilatasosta automaattisesti ja käyttö on todellisuudessa miellyttävästä lämmöstä tai viileydestä nauttimista!

Ominaisuudet

Puhtaus takaa tehokkaan toiminnan – Dual Barrier -pinnoite

Mitsubishi Electric on kehittänyt Dual Barrier Coating -pinnoitteen, jonka ansiosta ilmalämpöpumppu pysyy puhtaana pidempään. Myös AY-mallisarjan sisäyksiköiden ilmaa käsittelevät osat on pinnoitettu likaa hylkiviksi. Parempi lämmitys- ja jäähdytysteho ja vähemmän huoltotarvetta. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta!

Automaattinen puhtaanapitotoiminto

AY-mallisarjan laitteisiin on lisätty jotain täysin uutta. Kaukosäätimellä ohjelmoitava Self Clean -toiminto huolehtii sisäyksikön puhtaudesta automaattisesti. Toiminnon ollessa aktiivinen sisäyksikkö puhalletaan kuivaksi jäähdytystoiminnon jälkeen, jolloin jäähdytyksen aikana laitteen pinnoille tiivistynyt kosteus ei jää keräämään likaa sisäyksikköön.

V Blocking -suodatin

Mitsubishi Electric AY -mallisarjan sisäyksiköissä on karkeasuodattimien lisäksi V Blocking -suodatin. Suodatin poistaa sisäilmasta tehokkaasti epäpuhtauksia, kuten viruksia, bakteereja, hometta ja allergeeneja.

Tämä ilmalämpöpumppu on sinulle, jos…

-Etsit energiatehokasta ja hiljaista ilmalämpöpumppua lämmitykseen ja jäähdytykseen.
-Haluat asentaa ilmalämpöpumpun esimerkiksi omakotitaloon, mökille tai toimistoon (30 m2 – 110 m2 tilaan)
-Haluat laadukkaan ilmalämpöpumpun, mutta et tarvitse kaikkein tehokkainta ja hienointa mallia

Ominaisuudet

 • Käyttö: Lämmitys ja jäähdytys
 • Lämmitysteho max: 4.6 kW
 • Viilennysteho: 3.8 kW
 • Asennuspaikka: Kerrostalo, omakotitalo, paritalo, mökki, varasto, autotalli, rivitalo, liiketila
 • Takkatoiminto: kyllä, automaattinen
 • Sähkösuodatus: kyllä
 • Energialuokka: A++/A+++
 • Äänenpainetaso: 19 dB(A)
 • Scop: 4.6
 • Seer: 8.7
 • Sisäyksikkö: 299 x 798 x 245
 • Ulkoyksikkö: 550 x 800 x 285

Esite: Mitsubishi Electric MSZ AY-sarja

 

 

 

 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena